Aloe vera

on pehmentävä, kosteuttava ja rauhoittava kasvi. Sitä käytetään monissa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Lisäksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juovat sitä ravintolisän muodossa. Forever Livingin Aloe vera -tuotteisiin on vaikeaa olla ihastumatta!

foreverin aloe vera

Forever Living Products toimii yli 160 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Kaikki tuotteemme perustuvat stabiloituun Aloe veraan. Voimme taata parhaan mahdollisen laadun, koska valvomme itse koko tuotantoprosessia taimesta valmiiksi tuotteeksi asti. Hyvän ja tasaisen laatunsa ansiosta Forever Livingin Aloe vera onkin saanut arvostetun IASC:n* Seal of Approval -sertifikaatin – ja tehnyt Forever Living Productsista maailman markkinajohtajan.

*The International Aloe Science Council

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi panostamme tuotteiden perustaan ja viljelemme Aloe veraa hedelmällisillä viljelymailla, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman.

Forever Living Productsin tuotteissa käytetään Aloe Barbadensis Miller -lajiketta. Siihen on syynsä. Maailman noin 180:sta Aloe vera -lajikkeesta nimittäin juuri tämä lajike – ja sen vihreät, pulleat lehdet – on vuosituhansien aikana tullut tunnetuksi upeista ominaisuuksistaan. Sitä käyttivät jo antiikin kreikkalaiset. Aloe Barbadensis Miller on subtrooppinen mehikasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on jähmeää geeliä, joka veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Tämä arvokas Aloe vera -geeli on ollut Forever Livingin tuotteiden perustana toiminnan alusta, vuodesta 1978 lähtien.

maailman suurimmat aloe vera viljelmät

Viljelemme 50 miljoonaa kasvia yli 10 000 neliömetrin kokoisella alalla ja tuotamme 29 miljoonaa kiloa Aloe veraa vuodessa.

sato poimitaan käsin

Poimimme sadon käsin varmistaaksemme, että jokainen lehti on kypsä, ja estääksemme Aloe vera -kasveja vahingoittumasta.

aloe veran ominaisuudet

Ihmiset ovat käyttäneet Aloe veraa sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi 2200-luvulta eaa. lähtien.

Satoa hoidetaan huolellisesti

Aloe veramme voi tuottaa uusia lehtiä jopa viiden vuoden ajan.

oikea aloe vera lajike

Aloe Barbadensis Miller on arvostetuin Aloe vera -lajike ja ainoa viljelemämme lajike.

kasvit fileoidaan käsin

 Fileoimme lehdet käsin, minkä lisäksi tarkastamme jokaisen Aloe vera -kasvin käsin varmistaaksemme, että tuotteissamme käytetään vain Aloe vera -lehden sisägeeliä.

aloe vera kasvia

forever perustettiin

laatutestiä vuodessa

aloe vera Tuotetta

taimesta tuotteeksi sinulle

Erittäin laadukkaiden Aloe vera -tuotteiden muidenkin raaka-aineiden on oltava yhtä laadukkaita kuin itse Aloe veran. Forever Living Products aloittaa perusteista viljelemällä kasveja hedelmällisissä maissa, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman ja runsaasti ravinteita. Viljelmämme sijaitsevat paikassa, jossa aurinko paistaa yli 2 000 tuntia vuodessa. Jokainen taimi otetaan kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Tämä on äärimmäisen tärkeää tehdä nopeasti, jotta raaka-aine pysyy tuoreena. Käytämme vain Aloe veran lehtien hienointa sisägeeliä. Harjoitamme vuoroviljelyä, jotta maaperä ei köyhtyisi.

Huippulaadukasta aloe veraa

Forever Living Products pyrkii aina laatuun, jotta Aloe vera -tuotteidemme käyttäjät saisivat parhaat mahdolliset tuotteet käyttöönsä! Siksi Forever Living vastaa koko tuotantoketjusta viljelystä ja tuotannosta kuljetukseen ja varastointiin asti sekä valvoo laatua jatkuvasti omissa laboratorioissaan. Näin taataan, että Forever Living Productsilta hankkimasi tuotteet täyttävät aina tiukat laatukriteerimme.

Forever Living Productsin oma tutkimus- ja kehitysosasto kehittää tuotevalikoimaa jatkuvasti, jotta tuotteet täyttävät markkinoiden muuttuvat tarpeet ja toiveet sekä vastaavat säännösten ja määräysten muutoksia. Kaikki Forever Livingin tuotteissa käytettävät ainesosat ovat tällä hetkellä sallittuja EU:ssa ja Pohjoismaissa, ja niiden katsotaan olevan turvallisia kuluttajille. Forever Livingin Aloe vera -juoma esimerkiksi valmistetaan erittäin tiukkoja laatuvaatimuksia noudattaen Aloe Barbadensis Miller -lajikkeen sisägeelistä. Siinä ei siis käytetä Aloe vera -kasvin lehtien ulkoisia osia. Miljoonat ihmiset nauttivat Forever Aloe Vera-juomia päivittäin.

90 päivän tyytyväisyystakuu

Osaamme asiamme ja luotamme tuotteisiimme. Siksi Forever Living tarjoaakin tuotteilleen 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun. Takuun ansiosta Forever Livingin Aloe vera -tuotteita on helppo kokeilla: jos et 90 päivän kuluessa ole tyytyväinen tuotteisiimme, saat rahasi takaisin – vaikka olisit käyttänyt tuotteen. Tämän helpompaa ja turvallisempaa ei ostaminen voi olla.

Aloe vera suihkugeeli

aloe vera-juomat

Aloe vera -juomat ovat ehdottomia myyntisuosikkejamme. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät niitä päivittäin! 

Aloe vera -juomamme on pakattu ympäristöystävälliseen ja kierrätettävään Tetra Pak -pakkaukseen, jonka materiaali ja muoto vievät mahdollisimman vähän resursseja kuljetuksessa. Pakkaus mahtuu täydellisesti jääkaapin ovihyllyyn!

Aloe vera -juomamme sisältävät suuren pitoisuuden käsin poimittua ja laatusertifioitua Aloe veraa, jota on Forever Aloe Vera Gel™ -juomassa kokonaiset 99,7 %. Tuotteet ovat saaneet uudistetun ja parannetun koostumuksen, joka ei sisällä väri- tai säilöntäaineita ja joka maistuu entistä herkullisemmalta. Lisäksi koostumukseen on lisätty C-vitamiinia. Uudet Aloe vera -juomamme sopivat siksi erityisen hyvin sinulle, joka haluat pysyä reippaana ja virkeänä, koska C-vitamiini muun muassa edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Neljä eri makua

Juomiamme on saatavilla neljää eri makua. Forever Aloe Vera Gel™ on luonnollinen alkuperäisversio, Forever Aloe Berry Nectar™ -juoma maistuu herkulliselle karpalolle ja omenalle,  Forever Aloe Peaches™ -juomassa on auringossa kypsyneiden persikoiden hedelmäinen maku. Näiden lisäksi on saatavilla herkullinen uutuusmaku Forever Aloe Mango!

Forever Aloe vera-juoma
Aloe vera kosmetiikka ja ihonhoito

aloe vera ihonhoitotuotteissamme

Kosmetiikkatuotteemme salaisuus piilee niiden Aloe vera-pohjassa! Melkein kaikki valikoimissamme olevat tuotteet nimittäin pohjautuvat ravinteikkaaseen Aloe veraamme perinteisen vesipohjan sijasta! Näin ollen jo itse tuotteen pääraaka-aine on tehokas ihon kosteuttaja ja rauhottaja.

Foreverin ihonhoidon asiantuntijat ovat yhdistäneet tuotteissamme mahtavat ainesosat, kuten peptidit, kollageenin, luonnolliset mineraalit ja kasvit, uusimpaan tieteellisen tutkimukseen. Tuloksena ovat edistyneitä tuotteita, jotka täydentävät Aloe veraa ja vahvistavat sen kosteuttavia ja ihoa hoitavia ominaisuuksia.

aloe vera-tuotteet suoraan verkkokaupasta

Löydät kaikki yli 150 Aloe vera-tuotettamme verkkokaupastamme klikkaamalla tästä!

Forever aloe vera cooling lotion kylmägeeli
Marine collagen meriperäinen kollageeni ravintolisä
Forever business owner

J&J Success Builders Oy

Y-tunnus: 2737357-9

Jaana Vaholuoto

ota yhteyttä

+358407243666

info@foreveraloevera.fi