EDISTYNYTTÄ TÄSMÄIHONHOITOA TEHOKKAIDEN KOOSTUMUSTEN AVULLA

Edistyneen ihonhoitosarjamme uusimmat tulokkaat saavat nyt ansaitsemansa paikan parrasvaloissa. Tuotteet on kehitetty ihon täsmätarpeisiin: silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle, päivävoide, joka suojaa auringon haitalliselta säteilyltä, tasapainottava kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa ja normalisoi pH-arvoa sekä kuorinta-aine, joka on juuri se tarvittava lisä raikkaan ja nuorekkaan ihon saamiseksi.

Tuotteet sisältävät tehokkaita ainesosia, ja ne on kehitetty yhdistämällä tieteen ja luonnon parhaat puolet huippulaadun takaamiseksi. Tuotteet myydään erikseen ja niillä voi täydentää infinite by Forever -sarjan tuotteita ja myös muita Foreverin ihonhoitotuotteita.

Edistyneen ihonhoitolinjamme uudet tuotteet:

 

Smoothing exfoliator – kuorinta

Tehokas mutta samalla hellävarainen kuorinta-aine, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja antaa tilaa uusille ihosoluille. Sisältää muun muassa Aloe veraa, jojobahelmiä, bambujauhetta sekä kemiallisia kuorinta-aineita bromelaiinia ja papaiinia. Tasoittaa ihonsävyä ja ihon pintarakennetta, antaa iholle hehkua ja ehkäisen epäpuhtauksien muodostumista.

Balancing toner – kasvovesi

Tasapainottava kasvovesi, joka hoitaa ihoa ja palauttaa ihon pH-tasapainon. Virkistää, rauhoittaa ja palauttaa kosteustasapainon. Sisältää muun muassa Aloe veraa, nykyaikaista beetaglukaania, allantoiinia, irlanninsammalta sekä uutetta valkoisesta teestä ja kurkusta.

Awakening eye cream – Silmänympärysvoide

Kosteuttava silmänympärysvoide, joka tekee herkästä silmänympärysihosta silkinsileän ja nuorekkaan näköisen. Sisältää muun muassa neljää eri peptidiketjua, punajuurta, silkkialbitsiaa, hydrolysoitua kollageenia, Aloe veraa ja jojobaöljyä. Kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Tekee ihosta kiinteytetyn tuntuisen.

Silmänympärysvoide Forever Aloe vera