fit-ohjelma

hyvinvointisi tueksi - Tervetuloa uuteen elämääsi
Forever ravintolisät

ravinto

Kaikki lähtee siitä mitä syöt ja mitä jätät syömättä. Ruokavalio- ja harjoitusohjelmat auttavat sinut nopeasti alkuun kohti  tavoitteitasi ja uutta elämäntapaa. Ne auttavat sinua luomaan terveellisimpiä tottumuksia, jotka kestävät myös sen jälkeen, kun ohjelma on suoritettu. Ohjelmat tukevat sinua koko matkan ajan opastaen terveellisen ruokavalion pariin, opettaen kiinnittämään huomiota siihen mitä syöt ja antamalla eväitä herkullisen, mutta terveellisen ruuan valmistamiseen.

Aloe vera kosmetiikka ja ihonhoito

liikunta

Voit suorittaa F15-ohjelmien kaikki treenit missä ja milloin tahansa. Voit seurata opastusta verkossa videolta ja katsoa, miten personal trainerimme tekevät koko harjoitteluohjelman alusta loppuun. Harjoitusliikkeet on sovitettu F15-ohjelmien eri tasojen mukaan, ja harjoitusvideot helpottavat liikkeiden oppimista.

Liikkeiden ja harjoitusohjelmien vaikeustaso lisääntyy sitä mukaa kuin edistyt treenaamisessa. F15-ohjelmiin kuuluu myös lämmittely- ja jäähdyttelyosio. Personal trainer -verkkopalvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri ja saat ohjeet sen käyttöön ohjelmasi mukana.

Aloe vera kosmetiikka ja ihonhoito

ravintolisät

Ohjelmissa mukana olevat ravintolisät sisältävät kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet, kun noudatat vähäkalorista ruokavaliota. Ne tukevat sinua matkan varrella kohti onnistumista ohjelmien parissa. Digitaalinen opaskirja sisältää päiväkohtaiset ohjeet ravintolisien käyttämiseen ja halutessasi voit jatkaa lempituotteidesi käyttöä myös ohjelmien jälkeen. 

KOLME ASKELTA KOHTI UUTTA ARKEA

Haluatko karistaa pari kiloa, aloittaa säännöllisen liikunnan tai päästä eroon huonoista tottumuksista ja negatiivisista ajatuksista? Meiltä saat ohjelmat, jotka auttavat saavuttamaan kestävän painonpudotuksen ja pysyviä muutoksia.

Kolme yksinkertaista vaihetta kohti parempaa hyvinvointia! Voit toteuttaa kaikki kolme vaihetta tai hypätä suoraan sinulle parhaiten sopivaan ohjelmaan! Pakkaukset sisältävät kaiken tarvittavan tiedon ja tuotteet ohjelman läpikäymiseen. Olemme niin varmoja, että ohjelmat toimivat, että voit kokeilla niitä riskittä 90 päivän tyytyväisyystakuulla!

Askel 1 – DX4 – UUSI ALKU KEHOLLE JA MIELELLE

Askel 2 – C9- PAINONPUDOTUS

Askel 3 – F15 – TERVETULOA UUTEEN ELÄMÄÄSI!

ASKEL 1

dx4- Uusi alku keholle ja mielelle

DX4 on nelipäiväinen ohjelma, joka keskittyy kehon ja mielen tasapainoon ja syvälliseen hyvinvointiin.

Tästä matka alkaa. Tämän ohjelman aikana teet päätöksen, asetat tavoitteesi ja karsit pois sinua estävät huonot tottumukset ja negatiiviset ajatukset. Nelipäiväinen ohjelma sisältää ravitsemusneuvoja, ravintolisiä ja henkisiä harjoituksia, joiden avulla vahvistat kehon ja mielen vuorovaikutusta saavuttaaksesi syvällisempää hyvinvointia. Jo pelkästään tämä voi auttaa sinua pääsemään takaisin raiteille ja tulemaan tietoiseksi syömisestä ja elämäntapatavoitteista.

Ohjelman painopiste on henkisessä harjoittelussa. Saat tarkat ohjeet mindfulness-harjoituksista, painopistealueista, tavoitteiden asettamisesta ja paljosta muusta. Lisäksi mukana on seitsemän ravintolisää, joista kuusi on suunniteltu erityisesti DX4-ohjelmaa varten, sekä ravitsemusneuvoja ja reseptejä neljäksi päiväksi.

ASKEL 2

c9- PUDOTA PAINOA

C9 auttaa sinua saamaan muutoksia aikaan vain yhdeksässä päivässä.

Tämä ohjelma on tarkoitettu painonpudotukseen. Jos haluat päästä eroon lanteille, vatsaan ja reisiin kertyneistä vapaamatkustajista, ennen kuin ne jämähtävät pysyvästi paikoilleen, C9 auttaa sinua pääsemään nopeasti alkuun painonpudotuksessa. 9 päivää ravitsemusneuvoja, ravintolisiä ja treeniohjeita. Parhaimman tuloksen saat, jos suoritat C9-ohjelman heti DX4-ohjelman jälkeen.

Ohjelma on tehokas ja helppo noudattaa, ja se sisältää kaikki tarvittavat työkalut muutoksen käynnistämiseen tänään. Pakettiin kuuluu valikoituja ravintolisiä, jotka tukevat uutta elämäntyyliäsi. Saat selkeän ohjekirjan, joka opastaa ja kannustaa sinua askel askeleelta koko ohjelman ajan

ASKEL 3

f15- Tervetuloa uuteen elämääsi!

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta, jotka tukevat sinua elämäntapamuutoksessa. Ohjelmat opettavat sinulle, miten syödä ja treenata – ja miten voit välttää sudenkuopat ohjelman päätyttyä.

Pakkaus sisältää tarkoin valikoituja tuotteita ja selkeän ohjekirjan, joka opastaa sinut ohjelman läpi. Ohjelma on jaettu kahteen vaiheeseen, joista kumpikin kestää 15 päivää. Jos haluat suorittaa molemmat vaiheet (yhteensä 30pv), sinun pitää täydentää tuotevarastoa kahdella Forever Aloe Vera Gel™ -pakkauksella, minkä jälkeen voit jatkaa. Mukana on monipuolinen harjoitusohjelma, jonka avulla voit kokeilla eri harjoitusmuotoja ja oppia enemmän siitä, miten ne vaikuttavat terveyteesi. Saat myös maistuvia ja terveellisiä reseptejä sekä lisää tietoa siitä, miten koostat ruokavaliosi ja teet fiksumpia valintoja terveytesi tähden. Treeniohjelmaa voi seurata myös videoiden muodossa. Treenit voi toteuttaa myös kotioloissa.

treenit

Voit suorittaa F15-ohjelmien kaikki treenit missä ja milloin tahansa. Voit seurata opastusta verkossa videolta ja katsoa, miten personal trainerimme tekee koko harjoitteluohjelman alusta loppuun. Harjoitusliikkeet on sovitettu F15-ohjelmien eri tasojen mukaan, ja harjoitusvideot helpottavat liikkeiden oppimista.

Liikkeiden ja harjoitusohjelmien vaikeustaso lisääntyy sitä mukaa kuin edistyt treenaamisessa. F15-ohjelmiin kuuluu myös lämmittely- ja jäähdyttelyosio. Personal trainer -verkkopalvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri ja saat ohjeet sen käyttöön ohjelmasi mukana.

Aloe vera kasvi

F15-ohjelmat

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta, jotka tukevat sinua elämäntapamuutoksessa. Ohjelmat opettavat sinulle, miten syödä ja treenata – ja miten voit välttää sudenkuopat ohjelman päätyttyä. Voit suorittaa kaikki ohjelmat vuorotellen tai hypätä suoraan oman kuntotasosi mukaiseen ohjelmaan ja tehdä sen vaikka useamman kerran – Valinta on sinun!

Valitse F15 Beginner, F15 Intermediate tai F15 Advanced sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät. Kukin ohjelma on jaettu kahteen tasoon, jotka molemmat kestävät 15 päivää. Voit suorittaa joko yhden tai molemmat tasot.

Kun ostat F15-paketin, saat kattavan 48-sivuisen esitteen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon ja treeniohjelmat molempia tasoja varten, ja tuotteet 1. tason 15 päivää varten. Jos haluat tämän jälkeen siirtyä ohjelman 2. tasolle, sinun tarvitsee vain täydentää tuotekokonaisuutta hankkimalla kaksi Forever Aloe Vera Gel -kanisteria (myydään erikseen), niin voit jatkaa vielä toiset 15 päivää tasolla 2.

 

Forever Aloe vera juoma

F15 Beginner - aloittelija

F15 Beginner on täydellinen ensimmäinen askel, joka auttaa sinut alkuun elämäntapamuutoksessa. Se sopii kaikille aikuisille, jotka ovat aloittamassa aktiivisempaa elämäntapaa. Täydellinen sinulle, joka tarvitset apua päästäksesi alkuun treenaamisessa ja haluat neuvoja ruokavalion ja liikunnan suhteen luodaksesi pysyviä elämäntapamuutoksia – ja voidaksesi mitata ja seurata edistymistäsi.

Forever aloe vera juoma mango

F15 Intermediate - keskitaso

F15 Intermediate on ohjelman toinen osa, joka auttaa sinua viemään elämäntapamuutoksesi askelen pidemmälle. Se sopii kaikille aikuisille, jotka liikkuvat säännöllisesti ja haluavat viedä elämäntapamuutoksen seuraavalle tasolle tai jotka liikkuvat satunnaisesti, mutta haluaisivat treenata enemmän. Täydellinen sinulle, joka kaipaat apua ruokavaliosi, treenaustapojesi, vartalon mittojesi ja painosi muokkaamiseen, jotta saavutat tavoitteesi. Opit myös enemmän siitä, miten teet aktiivisesta elämäntavasta luonnollisen osan arkea.

Forever berry nectar aloe vera juoma

F15 Advanced - vaikea

F15 Advanced on ohjelman kolmas osa ja täydellinen sinulle, joka kaipaat treeneihin haastetta tai haluat kehittää aktiivista elämäntapaasi. Se sopii kaikille aikuisille, jotka harjoittelevat säännöllisesti ja ovat jo valmiiksi hyvässä kunnossa. Se sopii sinulle, joka etsit uusia, kovempia haasteita ja haluat syventää tietämystäsi ruokavaliosta, treenaamisesta ja aktiivisen elämäntavan kehittämisestä.

minun fit-matkani

Olen aina ollut liikunnallinen ja hoikka luonnostani, enkä ole ajatuksella pitänyt kiinni syömisestäni tai liikunnasta. Paino pysyi automaattisesti hyvissä lukemissa aktiivisen elämäntyylin ansioista, kunnes yhtenä aamuna heräsin ja tajusin, että näin ei enää ole. Olin 25 vuotias ja huonossa kunnossa. En jaksanut liikkua, vaatteet eivät mahtuneet ja olin jatkuvasti väsynyt. Silloin päätin, että asialle täytyy tehdä jotain! Samaan aikaan pyöri televisiossa ohjelma  Rakas, sinusta on tullut pullukka! Sanoin miehelleni, että nyt on aika ottaa itseäni niskasta kiinni ja siitä sai alkunsa projektini ”Rakas, Minusta tulee FIT!”.

Tein koko 69pv FIT-ohjelmamme, jonka aloitin ensin yhdeksän päivän C9-ohjelmalla ja jatkoin kaikki F15-ohjelmat sen perään. Silloin ei vielä ollut olemassa DX4-ohjelmaa, joka antaa todella tehokkaan aloituksen uuteen elämäntapaan. Tulokset puhuivat omaa kieltään, paino putosi kohisten samalla, kun kunto koheni! Olo oli kevyt ja mielessä ollut aivosumu katosi. En ole koskaan voinut paremmin kuin silloin!

Nyt kahdeksan vuotta, kaksi raskautta ja synnytystä myöhemmin olen uudelleen tilanteessa, että haluan panostaa omaan hyvinvointiini. Tästä syystä aloitan lempeästi, mutta tavoitteellisesti tekemään töitä hyväksi kokemallani FIT-ohjelmalla askel askeleelta edeten kohti tavoitteitani! Lähde mukaani!

 

– Jaana Vaholuoto

MITEN VOIT ALOITTAA?

tee päätös aloittaa

Tutustu hieman ohjelmiin ja tee päätös siitä, että haluatko tehdä kokonaisvaltaisin elämäntapamuutoksen, johon kuuluu kaikki kolme ohjelmaa alkaen DX4:sta, josta jatkat yhdeksän päivän C9-pakettiin ja sen jälkeen F15-ohjelmiin vai haluatko tehdä vain esimerkiksi yhdeksän päivän C9-ohjelman?

tilaa paketit

Tilaa suunnittelemasi ohjelmat verkkokaupastani klikkaamalla tästä! Voit valita C9-ohjelman haluamasi makuisilla aloe vera-juomilla ja proteiinilla. F15-ohjelmat voi valita toiveesi mukaan joko suklaan tai vaniljan makuisella proteiinilla.

tutustu paketteihin, valmistaudu ja aloita!

Kun paketit saapuvat sinulle, niin varaa ensin aikaa niihin tutustumiseen. Varaa jääkaappiin paljon vapaasti valittavia välipaloja, joiden listauksen löydät ohjekirjoista. Aseta tavoitteesi ohjeiden mukaan ja päätä aloituspäivämäärä, niin elämäntapamuutoksesi on vauhdissa!

KUVIA AIEMMASTA PROJEKTISTANI

Forever business owner

J&J Success Builders Oy

Y-tunnus: 2737357-9

Jaana Vaholuoto

ota yhteyttä

+358407243666

info@foreveraloevera.fi