Herkullinen immuunipuolustusta tukeva monivitamiini

Forever Immune Gummy – immuunipuolustusta tukeva monivitamiini

Forever Immune Gummy tukee immuunipuolustusta ja jaksamista. Se sisältää 10:tä vitamiinia ja sinkkiä hedelmänmakuisessa purutabletissa. Koostumus on liivatteeton.

Forever Immune Gummyn avulla lukuisien vitamiinien ja kivennäisaine sinkin päiväannoksen saaminen on helppoa. Hyvänmakuisissa purutableteissa maistuu trooppinen hedelmä, ja ne ovat täysin vegaanisia eivätkä sisällä liivatetta. Sopii kaikille aikuisille, nuorista aikuisista aktiivisiin senioreihin, jotka haluavat nauttia vitamiininsa hauskemmalla tavalla ja ennen kaikkea paremman makuisena.

Monivitamiini

10 vitamiinin ja kivennäisaine sinkin ansiosta tämä uusi tulokas on todella ansainnut nimityksen monivitamiini. Forever Immune Gummy sisältää muun muassa B6-, A-, B12-, C- ja D-vitamiineja ja sinkkiä, jotka edistävät immuunipuolustuksen normaalia toimintaa. Koostumus on täysin vegaaninen, eikä se siis sisällä liivatetta. Myös Forever Immune Gummyn sisältämä D-vitamiini on täysin vegaanista ja peräisin kasvikunnasta.

Tukee immuunipuolustusta

Forever Immune Gummy tukee nimenomaan immuunipuolustusta. A-, B6-, B12-, C- ja D-vitamiinit, foolihappo sekä kivennäisaine sinkki edistävät immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.

Lisää jaksamista

Forever Immune Gummy on kehitetty pitämään jaksamista yllä koko päivän ajan. C-, B6- ja B12-vitamiinit, niasiini ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi C-, B6- ja B12-vitamiinit, niasiini ja biotiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Luonnolliset ainesosat

Koostumus on pehmeä ja helposti pureskeltava, kuin viinikumikarkki. Trooppisen hedelmäinen maku on peräisin luonnollisesta mangosta. Pirteän oranssi väri tulee saflorin kukasta, omenasta ja porkkanasta. Koostumus on tietenkin vegaaninen, eikä se sisällä liivatetta.

 

 

LUE LISÄÄ JA TILAA OMASI TÄSTÄ!

Immuunipuollustusta tukeva herkullinen pureskeltava monivitamiini