Norjalainen Espen Hilton @espenhilton on vaikuttaja, retkikeittokirjan kirjoittaja ja personal trainer. Hän tietää tarkalleen, miten voimme nauttia elämästä hyvällä omallatunnolla. Hän sekoittaa kahdesta lempimaustaan herkullisen proteiinijäätelön.
– Jäätelökausi on täydessä vauhdissa, ja sen kunniaksi yhdistin kaksi suosikkiani: tumman suklaan ja mustikat. Niistä syntyy herkullinen proteiinijäätelö, toteaa Hilton, joka mielellään jakaa nyt meidän iloksemme.
AINEKSET:
3 banaania
2,5 dl mantelimaitoa
¾ dl pakastemustikoita
1 kauhallinen Forever Ultra Chocolatea
2 tl vaniljajauhetta
70-prosenttista tummaa suklaata
Toffeepaloja (halutessasi)
VALMISTUS
Sekoita banaanit ja muut ainekset tasaiseksi monitoimikoneessa.
Kaada seos rasiaan ja laita pakastimeen pariksi tunniksi.
Kuumana kesäpäivänä maistuva proteiinijäätelö on valmis.