lisäenergiaa

Tiedämme, että treenaamisesta saa energiaa. Silti pieni energialisä voi olla silloin tällöin paikallaan, olitpa sitten useasti viikossa treenaava huippu-urheilija tai tavallinen kuntoilija, joka pyrkii elämään aktiivista elämää. Silloin ARGI+ on valmiina haasteeseen – se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tuotteistamme. ARGI+ sisältää arginiini nimistä aminohappoa, jota meidän olisi tärkeää saada joka päivä!

ARGI+ on jauheravintolisä, joka on helppo sekoittaa veteen tai muuhun juomaan. Se sisältää tarkoin valittuja ainesosia, joten se sopii käytettäväksi ennen treenaamista tai silloin, kun tarvitset virkistävän alun päivälle. Mitä tämä huippusuosittu ravintolisä sitten sisältää jaksamisen, immuunipuolustuksen, verenkierron ja lihaksien tukemiseksi…?

 

Aktiiviset ainesosat

Kuten nimestä voi päätellä, tuote sisältää aminohappo L-arginiinia. Aminohapot ovat elimistön rakennusosia, joista proteiinit muodostuvat. Proteiineja tarvitaan vartalossa muun muassa siihen, että lihakset toimivat normaalisti. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, millä on merkitystä verisuonten normaalille toiminnalle, mihin vaikuttaa myös foolihappo, joka edistää normaalia veren muodostumista. On tärkeää, että verenkierto toimii hyvin. Se nimittäin huolehtii hapen, ravintoaineiden, hormonien ja välittäjäaineiden kuljettamisesta ympäri elimistöä. Verellä on myös tärkeä vaikutus immuunipuolustukselle. ARGI+ sisältää suositellun päivittäisen annoksen C-, D-, B6- ja B12-vitamiinia sekä foolihappoa, jotka kaikki edistävät immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina. B6-vitamiini edistää myös normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, ja D-vitamiini puolestaan edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

 

Raikas hedelmäinen maku

Tässä runsaasti ainesosia sisältävässä ravintolisässä on myös valikoitujen hedelmäuutteiden ja mehujauheiden sekoitusta. Mukana on mustikkaa, vadelma, kirsikkaa, seljanmarjaa, viinirypälettä, granaattiomenaa, karhunvatukkaa ja mustaherukkaa. Juuri tämä sekoitus antaa ARGI+-ravintolisälle sen hedelmäisen ja virkistävän maun ja värin.

 

Annospakkaus

ARGI+ on pakattu käteviin annospusseihin. Urheilujuoman pitäminen taskussa, laukussa, lompakossa tai työpöydän laatikossa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Urheilujuoma on valmiiksi annosteltu, eikä sitä tarvitse säilyttää jääkaapissa. Se on aina valmiina antamaan sinulle lisäenergiaa aktiiviseen päivääsi.

Karen Kafunek on käyttänyt Foreverin tuotteita vuodesta 2015 lähtien ja oli mukana, kun ARGI+ lanseerattiin.

Mitkä ovat ARGI+-ravintolisän edut?

ARGI+ antaa lisäenergiaa. Kun käytän sitä treenatessani, tuntuu kuin jaloissani olisi enemmän voimaa. Sen jälkeen olen myös perehtynyt aminohappo L-arginiiniin tarkemmin.

Kenelle suosittelet tuotetta?

Kaikille, jotka tarvitsevat lisäenergiaa – sekä paljon treenaaville, jotka tarvitsevat lisäpotkua että stressaantuneille kotiäideille, jotka yrittävät sovitella arjen palapeliä kasaan. Ja jos ravintolisien ottaminen ei tunnu omalta jutulta, voi olla helpompi juoda lasillinen ARGI+-juomaa.

______

Vinkki!

Sekoita ARGI+ veteen ja lisää sen jälkeen joukkoon päivittäinen Forever Aloe Vera Gel -annoksesi. Täydellinen yhdistelmä, kun haluat vaihtelua makuun ja nauttia kaksi hyvää tekevää ravintolisää samalla kertaa.

 

 

Edut

  • Valikoituja vitamiineja aktiivista elämäntyyliä tukemaan
  • Päivittäinen annos C-, D-, B6- ja B12-vitamiineja sekä foolihappoa
  • Aminohappo L-arginiinia sekä hedelmistä ja marjoista koostuvaa mehu- ja hedelmäuutesekoitusta
  • Kätevät annospakkaukset
Forever arginiini argi+