NÄIN ONNISTUT NICE CREAMIN TEOSSA

Vain harva herkku lyö laudalta täyteläisen ja kuohkean nice cream -jälkiruuan, jota voi vieläpä nauttia hyvällä omallatunnolla. Ei kuitenkaan ole kivaa, jos tuloksena on mauton ja valuva mössö. Mutta ei hätää, kerromme tässä, miten onnistut – ja jaamme herkullisen nice creamin reseptin.
Onnistuneen nice cream -herkun salaisuus on laadukas ja hyvänmakuinen proteiinijauhe. Suosittelemme Forever Ultraa, josta on saatavilla herkulliset vaniljan ja suklaan maut ja joka sisältää laadukasta soijaproteiinia sekä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Eikä Forever Ultra ole pelkästään meidän suosikkimme. Näin kertoo Anna @memysmoothiesandlife Lindberg, jota kutsutaan myös nice cream kuningattareksi.

”Maku on voittamaton! Olen kokeillut montaa erilaista proteiinijauhetta ja ateriankorviketta, mutta Forever Ultra on ylivoimaisesti paras. Pidän siitä siksikin, että se on ateriankorvike, josta saa lisäravintoa.”

Toinen salaisuus onnistuneen nice creamin valmistuksessa on sekoittaa se mahdollisimman nopeasti. Mitä pidempään sekoitat, sitä enemmän ainekset lämpenevät, jolloin lopputuloksesta voi tulla liian löysä… Nyt sinulla pitäisi olla homma hallussa. Nyt kipin kapin kokeilemaan herkullisen Blueberry Nice Creamin reseptiä, jonka on laatinut Anna @memysmoothiesandlife Lindberg. Ole hyvä!

Blueberry Nice Cream, 1 annos

1 mitallinen Forever Ultra Vanillaa
100 ml makeuttamatonta mantelimaitoa
1 kypsä, pakastettu banaani
100 g pakastettua mangoa
100 g pakastettuja mustikoita
Annoksen höystämiseen lusikallinen maapähkinävoita ja tuoreita hedelmiä ja marjoja.

Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja lisää päälle lusikallinen maapähkinävoita ja tuoreita hedelmiä ja marjoja.

Resepti ja kuva Anna @memysmoothiesandlife Lindberg.

 

Osta omasi Forever Ultra verkkokaupasta klikkaamalla tästä!

 

proteiinijäätelö forever
proteiinijäätelö forever