Neljän päivän hyvinvointiohjelma dx4

DX4 – Foreverin uusi terveyskonsepti

Foreverin uusi DX4 auttaa ottamaan ensiaskeleita kohti syvällisempää hyvinvointia. Nelipäiväisen ohjelman tavoitteena on lisätä tietoisuutta syömisestä ja vahvistaa kehon ja mielen vuorovaikutusta.
– Ohjelmaa ei ole tarkoitettu painonhallintaan, vaan sen tarkoituksena on innostaa pääsemään eroon huonoista tottumuksista ja negatiivisista ajatuksista sekä suhtautumaan tietoisesti ja läsnäolevasti ravintolisiin ja elämäntapatavoitteisiin.

 

Neljässä päivässä kohti parempaa hyvinvointia

DX4-ohjelma sisältää seitsemän innovatiivista ravintolisää, ravitsemusneuvoja ja reseptejä sekä mindfulness- ja itsetuntemusharjoituksia. Ohjelman tavoitteena on tulla tietoiseksi ruokailutottumuksista ja vakiinnuttaa ruokavalioon enemmän terveellisiä ruokia ja kasviksia. Fyysisen tuen antamisen lisäksi DX4 auttaa suhtautumaan terveyteen ja hyvinvointiin syvällisemmin. Hyvinvoinnissa on kyse paljon muustakin kuin oikein syömisestä ja liikkumisesta. Siksi meditointi, päiväkirjan pitäminen neljän päivän aikana havaituista muutoksista ja henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen ovat luonnollinen osa ohjelmaa.

hyvinvointi terveys ohjelma

Kokonaiskonsepti

Ohjelman neljä päivää tarjoavat mahdollisuuden oman terveyden pohdintaan ja analysointiin useilla eri osa-alueilla:

 • Fyysinen (esimerkiksi palautuminen ja ravitsemus)
 • Henkinen (esimerkiksi mielialan vaihtelut)
 • Emotionaalinen (esimerkiksi stressinsietokyky ja tunneäly)
 • Hengellinen (esimerkiksi meditointi)
 • Sosiaalinen (esimerkiksi tukiverkosto ja kommunikaatio).

– DX4 on enemmän kuin ruokavalio-ohjelma. Se on kokonaiskonsepti, joka huomioi eri avaintekijät terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

Kestäviä muutoksia

Omia tottumuksiaan ei tietenkään voi muuttaa vain neljässä päivässä. Foreverilla on kaksi muuta ohjelmaa, C9 ja F15, jotka auttavat elämäntapamuutoksessa kohti terveempää elämäntyyliä. Suosittelemme myös toistaman DX4-ohjelman muutaman kerran vuodessa.

– Kestävien tulosten saamiseksi ajattelutapaa pitää muuttaa terveellisemmäksi, ja DX4 tukee tällä matkalla. Ohjelman jälkeen on helpompi ottaa muita hyviä askeleita kohti parempaa hyvinvointia!

Alun kaksi ensimmäistä niukkakalorista päivää opetti, että ihan jatkuvasti ei tarvitse syödä ja vähempikin kalorimäärä riittää. Opin myös juomaan tarpeeksi nestettä ohjelman aikana. Lisäksi sain katkaistua sokerikoukun! Kahvin pois jättäminen sujui yllättävän helposti, koska ohjelmaan kuului lisäravinne, jossa oli mm. vihreää teetä ja kahvia. Olin hyvin yllättynyt ohjelman tehtävien vaikutuksesta myös mielen hyvinvointiin! Ohjelman jälkeen arjessa on säilynyt paljon enemmän kasviksia, olen huomattavasti energisempi ja olo on kevyt! Suosittelen!

Asiakkaan palaute

Aloita terveysmatkasi Foreverin nelipäiväisellä DX4-ohjelmalla, joka antaa kehollesi ja mielellesi uuden alun. Noudata ravitsemusneuvoja ja täydennä ruokavaliota perinteisellä Forever Aloe Vera Gel -juomallamme sekä kuudella uudella innovatiivisella ravintolisällä, jotka ovat saatavilla vain DX4-ohjelmassa. DX4 sisältää kaikki ravintolisät, joita tarvitset saavuttaaksesi elämäntapatavoitteesi.


Päivinä 1 ja 2 painopiste on tulla tietoiseksi ruokailutottumuksista.
Päivinä 3 ja 4 tavoitteena on vakiinnuttaa ruokavalioon enemmän terveellisiä ruokia ja kasviksia. Koko nelipäiväisen ohjelman ajan tarkoituksena on pohtia, miltä kehossa tuntuu, miten se reagoi tuotteisiin ja mitä sellaisia muutoksia huomaat, jotka vahvistavat kehon ja mielen vuorovaikutusta. Koko ohjelman ajan on tärkeää huolehtia nesteensaannista, koska silloin riittävästä vedenjuonnista muodostuu sinulle pysyvä tapa myös ohjelman neljän päivän jälkeen. 

ennen aloittamista

 • Aloita DX4 normaalina arkena, kun luvassa ei ole kovaa stressiä, matkustamista tai liiallista fyysistä rasitusta. Älä jää odottamaan täydellistä ajankohtaa, jolloin tunnet itsesi motivoituneeksi. Motivaatio herää prosessin myötä,
  kun koet onnistumisia!

 • Valmistaudu hankkimalla sopivia ruokia ja hankkiutumalla eroon epäterveellisistä houkutuksista. 
 • Kerro muille, mitä olet tekemässä, ja sano arvostasi heidän tukeaan. Älä ympäröi itseäsi negatiivisilla ihmisillä, jotka eivät tue sinua.
 • Jaa sekä myötä- että vastoinkäymiset ystävillesi ja seuraajillesi. Älä odottele, että jotain eeppistä tapahtuu.
 • Suunnittele etukäteen! Hanki kaikki ravintolisät ja välipalat etukäteen ja suunnittele jokaisen päivän aktiviteetit.
 • Valmista DX4-reseptejä etukäteen.
 • Älä yritä improvisoida ohjelmaa kasaan lennossa.
 • Onnistumismahdollisuutesi ovat paljon paremmat, jos valmistelet kaiken rauhassa etukäteen.
 • Lupaa itsellesi suorittaa kaikki neljä päivää. Älä suorita pelkästään yhtä tai kahta päivää, jaa ohjelmaa osiin tai hyppää päiviä yli.
 • Käytä luettelossa mainittuja sallittuja ja terveellisiä ruokavaihtoehtoja. Älä tee omia muutoksia ohjelmaan. Ei alkoholia, rasvaisia tai suolaisia ruokia, eläinperäisiä tuotteita tai lihaa, maitotuotteita, transrasvoja, viljoja, tärkkelyspitoisia kasviksia tai liikaa kofeiinia.
 • Jos sinulla on terveysongelmia, käänny lääkärin puoleen ennen ohjelman aloittamista ja jatka kaikkien
  välttämättömien lääkkeidesi käyttämäsi.
  Älä sivuuta mahdollisia lääkintä- tai terveysongelmia, jotka tulisi hoitaa.
 • Älä toista ohjelmaa joka kuukausi. Jätä DX4-ohjelmien väliin vähintään kaksi kuukautta.Toista DX4 1–4 kertaa vuodessa.
 • Huomioi pienet muutokset ja juhli niitä. Älä hätäile, jos et saavuttanut tavoitettasi ensimmäisellä kerralla. Tee havaintoja ja mieti, mitä opit. Todellinen työ
  tehdään DX4-ohjelman JÄLKEEN, kun alat soveltaa oppimaasi käytännössä.

 • Panosta nukkumiseen: ei älylaitteita makuuhuoneessa, pidä huone pimeänä ja viileänä, varaa iltaisin aikaa
  rauhoittumiseen, käy nukkumaan samaan aikaan joka ilta ja pyri saamaan kahdeksan tunnin yöunet.
  Jätä työasiat, huolet ja stressi makuuhuoneen ulkopuolelle.

DX4-OHJELMAN SISÄLTÖ

DX4 on suunniteltu innostamaan sinua pääsemään eroon huonoista tottumuksista ja negatiivisista ajatuksista sekä suhtautumaan tietoisesti ja läsnäolevasti syömiseen ja elämäntapatavoitteisiin. Paketti sisältää kuusi täysin uutta ravintolisää, jotka on suunniteltu erityisesti DX4-ohjelmaa varten. Lisäksi mukana on lippulaivatuotteemme Forever Aloe Vera Gel, joka sisältää 99,7 % Aloe veraa.

Lisäravinteiden lisäksi saat erittäin kattavat ja yksityiskohtaiset ohjeet ohjelman noudattamiseen! Ohjeet sisältää päiväkohtaisen aikataulun ravitsemukseen, reseptejä ja ohjeita syömiseen sekä päivittäiset mielen hyvinvointiin liittyvät harjoitukset!

Forever Therm Plus

Forever Therm Plus on tehokas ravintolisä, joka sisältää vihreää teetä, guaranaa, vihreää kahvia ja sahramijauhetta. Se sisältää myös B12-vitamiinia, joka edistää normaalia energia aineenvaihduntaa, ja C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja pitämään yllä tervettä energiatasoa. Forever Therm Plus sisältää pantoteenihappoa, joka edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

Forever DuoPure

Forever DuoPure yhdistää granaatttiomena- ja japanintataruutteen koliiniin, foolihappoon sekä B6- ja B12-vitamiineihin. Koliini edistää maksan toiminnan pysymistä normaalina. B6- ja B12 vitamiineilla sekä foolihapolla on monia eri vaikutuksia. B6 -vitamiini muun muassa edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

Forever Multi Fizz

Forever Multi Fizz on virkistävä, vesimelonin makuinen poretabletti. Juomaveteen lisättynä se antaa vedelle poreilevaa makua ja auttaa ylläpitämään nestetasapainoa. Lisäksi se sisältää C-, B- ja E-vitamiineja.

Forever LemonBlast

Forever LemonBlast on pakattu käteviin annospakkauksiin. Kun sekoitat nämä kasviperäiset ainesosat veteen, saat hapokkaan ja hieman mausteisen sitruunalta, inkivääriltä ja cayennenpippurilta maistuvan juoman, jossa on myös kurkumajauhetta. Nauti juoma kuumana tai kylmänä. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Forever Sensatiable

Forever Sensatiable on vaniljanmakuinen purutabletti, jonka avulla voit lisätä kuituja ja proteiinia päivittäiseen ruokavalioon. Forever Sensatiable sisältää glukomannaania, joka pystyy sitomaan paljon vettä ja turpoaa sen jälkeen vatsassa.

Forever Plant Protein

Forever Plant Protein sisältää kokonaiset 17 grammaa proteiinia annoksessa. Täysin vegaaninen koostumus on sekä maidoton että soijaton. Tuotteessa on hienostunut vaniljan maku, ja monista muista kasviproteiineista poiketen sen koostumus on sileä ja tasainen. Herne- ja kurpitsaproteiini edistävät normaalin
lihasmassan säilymistä.

Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel -juoma koostuu käsin poimitun ja täydellisen kypsänä korjatun Aloe veran hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Se sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

JUURI NYT DX4-OHJELMA + 3-PACK ALOE VERA MANGO-JUOMAA -20%

Ohjelman jälkeen on hyvä jatkaa Aloe vera-juoman käyttöä hyvän olon säilyttämiseksi, vaikka et jatkaisikaan muilla paketeilla. Siksi tätä tarjousta ei kannata ohittaa!

hyvinvointiohjelma