Kira Kosonen on suomalainen somevaikuttaja, joka asuu Sveitsissä ja on aina valmis inspiroimaan seuraajiaan muun muassa kauniilla kuvillaan. Kiran erikoisuuksia ovat muoti, lifestyle, matkustaminen ja kauneus – ja terveelliset mutta herkulliset reseptit. Kira on luonut yhteistyössä Forever Livingin kanssa Forever Ultra Vanillasta vegaanisen suklaa-juustokakun, jota ei tarvitse paistaa – ja voimme vakuuttaa, että tämä on herkku on pian kaikkien huulilla!
Seuraa Kiraa Instagramissa @kira_kosonen ja lue hänen blogiaan osoitteessa kirakosonen.com
TARVITSET:
- 2,5 pakettia Oreo-keksejä (nämä ainakin vegaanisia)
- 3 rkl sulatettua vegaanista voita
- 600 g pehmeää maustamatonta tofua
- 1 dl vaahterasiirappia
- 1 kauhallinen Forever Ultra Vanilla -proteiinijauhetta (tehty soijaproteiinista)
- 400 g vegaanista suklaata
OHJE:
- Sulata voi mikroaaltouunissa ja lisää voisula ja keksit blenderiin. Sekoita ja painele seosta kunnes massa on tasaista.
- Lisää irtovuoan pohjalle leivinpaperia ja painele keksimassa kakkuvuoan pohjalle ja vähän reunoja myöten. Laita jääkaappiin jähmettymään täytteen teon ajaksi.
- Sulata suklaa joko mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki.
- Sekoita blenderissä paloiteltu tofu, vaahterasiirappi, sulatettu suklaa sekä 1 kauhallinen Forever Vanilla Ultra -jauhetta.
- Kun täyte on sekoittunut täysin, kaada se kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja sivele lastalla tasaiseksi. Laita jääkaappiin jähmettymään yön yli tai vähintään 6 tunniksi.
- Koristele kakku joko marjoilla, hedelmillä, tomusokerilla tai vaikka vegaanisella kermavaahdolla!