VEGAANINEN ”SUKLAAJUUSTOKAKKU”

Kira Kosonen on suomalainen somevaikuttaja, joka asuu Sveitsissä ja on aina valmis inspiroimaan seuraajiaan muun muassa kauniilla kuvillaan. Kiran erikoisuuksia ovat muoti, lifestyle, matkustaminen ja kauneus – ja terveelliset mutta herkulliset reseptit. Kira on luonut yhteistyössä Forever Livingin kanssa Forever Ultra Vanillasta vegaanisen suklaa-juustokakun, jota ei tarvitse paistaa – ja voimme vakuuttaa, että tämä on herkku on pian kaikkien huulilla!

Seuraa Kiraa Instagramissa @kira_kosonen ja lue hänen blogiaan osoitteessa kirakosonen.com

TARVITSET:

  • 2,5 pakettia Oreo-keksejä (nämä ainakin vegaanisia)
  • 3 rkl sulatettua vegaanista voita
  • 600 g pehmeää maustamatonta tofua
  • 1 dl vaahterasiirappia
  • 1 kauhallinen Forever Ultra Vanilla -proteiinijauhetta (tehty soijaproteiinista)
  • 400 g vegaanista suklaata

OHJE:

  • Sulata voi mikroaaltouunissa ja lisää voisula ja keksit blenderiin. Sekoita ja painele seosta kunnes massa on tasaista.
  • Lisää irtovuoan pohjalle leivinpaperia ja painele keksimassa kakkuvuoan pohjalle ja vähän reunoja myöten. Laita jääkaappiin jähmettymään täytteen teon ajaksi.
  • Sulata suklaa joko mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki.
  • Sekoita blenderissä paloiteltu tofu, vaahterasiirappi, sulatettu suklaa sekä 1 kauhallinen Forever Vanilla Ultra -jauhetta.
  • Kun täyte on sekoittunut täysin, kaada se kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja sivele lastalla tasaiseksi. Laita jääkaappiin jähmettymään yön yli tai vähintään 6 tunniksi.
  • Koristele kakku joko marjoilla, hedelmillä, tomusokerilla tai vaikka vegaanisella kermavaahdolla!

 

vegaaninen proteiini juustokakku
vegaaninen proteiini juustokakku